Tjedno izvješće o prometu

Slika /Ri/policija03.jpg

U proteklome tjednu na području Policijske uprave primorsko-goranske dogodile su se 53 prometne nesreće, od čega su dvije bile teže. U prometnim je nesrećama lakše ozljede zadobilo šest osoba dok su teže ozlijeđene dvije. Smrtno stradalih osoba u prometu nije bilo.

U proteklome tjednu na području Policijske uprave primorsko-goranske dogodile su se 53 prometne nesreće, od čega su dvije bile teže. U prometnim je  nesrećama lakše ozljede zadobilo šest osoba dok su teže ozlijeđene dvije. Smrtno stradalih osoba u prometu nije bilo.

Prema nestručnim procjenama materijalna šteta nastala u  ovim prometnim nesrećama cijeni se na oko 373.000   kuna. U jednoj je prometnoj nesreći sudjelovao strani državljanin, dok prometnih nesrećama u kojima su stradali pješaci nije bilo. Alkoholiziranih sudionika u prometnim nesrećama bilo je 7.

Od 293 vozača koji su alkotestirani, kod njih 24 utvrđena je koncentracija alkohola veća od 0,50g/kg, a najveća iznosi 2,57 g/kg. Izmjerena je kod 60-godišnjeg Riječanina i to 16.siječnja 2010. godine u 18,15 sati, kada su ga policajci zatekli u Ul. Janka Polić Kamova  u Rijeci dok je upravljao osobnim vozilom marke „fiat bravo“ riječkih registarskih oznaka.



Stranica