Krađe i provale

Tijekom proteklog vikenda na području Primorsko-goranske policijske uprave evidentirano je nekoliko provala i jedna krađa. Tako je nepoznati počinitelj tijekom noći 9./10. siječnja provalio u kiosk koji se nalazi na Kastvu,Rubeši bb,iz kojeg je otuđio veću količinu cigareta,upaljače i žvakaće gume.Poduzeće iz Zagreba,u čijem je kiosk vlasništvu,oštetio je za nekoliko tisuća kuna.

Tijekom proteklog vikenda na području Primorsko-goranske policijske uprave evidentirano je nekoliko provala i jedna krađa.

Tako je nepoznati počinitelj tijekom noći 9./10. siječnja provalio u kiosk koji se nalazi na Kastvu,Rubeši bb,iz kojeg je otuđio veću količinu cigareta,upaljače i žvakaće gume.Poduzeće iz Zagreba,u čijem je kiosk vlasništvu,oštetio je za nekoliko tisuća kuna.

U noći 7./8. siječnja provaljeno je i u uredske prostorije u Ciottinoj ulici ,koje koriste dvije agencije za promet nekretninama,te su iz istih otuđena četiri digitalna fotoaparata,sedam mobilnih telefona i dva prijenosna računala.

U jutarnjim satima 8. siječnja u izvršenju kaznenog djela teške krađe provaljivanjem zatečeni su 19-godišnjakinja i 30-godišnjak sa područja Rijeke.Oni su provalili u prostorije boćarskog kluba u ulici Pašac u Rijeci,iz kojeg su otuđili alkoholna pića,a po izlasku iz istih zatečeni su od strane građanina koji ih je zadržao do dolaska djelatnika policije. Nakon kriminalističkog istraživanja dvojac je kazneno prijavljen redovnim putem. 

Krađu goriva iz teretnog automobila – cisterne u krugu građevinskog poduzeća u Vrbovskom u Pilanskoj ulici ,prijavio je djelatnicima policije voditelj radne jedinice istog poduzeća.Krađa je izvršena u vremenskom periodu od 22. prosinca do 08. siječnja,a iz cisterne delničkih registracijskih oznaka otuđeno je ukupno 1347 litara dizelskog goriva.
 
 
 


Stranica