"Oba su pala" - prijave vozaču i suvozaču

Slika /Ri/policija05.jpg

Dana 15. prosinca u kasnim večernjim satima, policijski službenici Interventne jedinice policije Rijeka prilikom redovnog nadzora u prometu zaustavili su osobno vozilo marke nissan za čijim se upravljačem nalazio 32-godišnji Riječanin. Utvrđeno je da upravlja vozilom unatoč izečenoj zaštitnoj mjeri zabrane upravljanja vozilom kao i pod utjecajem alkohola od 1,44 g/kg.

Dana 15. prosinca u kasnim večernjim satima, policijski službenici Interventne jedinice policije Rijeka prilikom redovnog nadzora u prometu zaustavili su na Trgu Žabica osobno vozilo marke nissan za čijim se upravljačem nalazio 32-godišnji Riječanin. Utvrđeno je da upravlja vozilom unatoč izrečenoj zaštitnoj mjeri zabrane upravljanja vozilom kao i pod utjecajem alkohola od 1,44 g/kg.

U istom se vozilu kao suvozač nalazio i 42-godišnji Riječanin. On je sumnjivim ponašanjem privukao pozornost policije, koja je u vozilu zamijetila mušku kožnu jaknu s pripadajućom deklaracijom i uređajima za protukrađu. Kriminalističkim istraživanjem koje su proveli policijski službenici I. policijske postaje Rijeka utvrđeno kako je jaknu vrijednosti od oko 1 800 kuna ukrao u trgovini jednog trgovačkog centra u Osječkoj ulici . Protiv jednog i drugog počinitelja podnose se odgovarajuće prijave.



Stranica