Provaljivao u skladišta

Slika /Ri/uhicenik01.jpg

Policijski službenici II. Policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom s područja Viškova zbog osnovane sumnje da je počinio više kaznenih djela krađa unatrag dva mjeseca.

Osnovano se sumnja da je 2/3. prosinca provalio u skladište smješteno u Ul. Kapiti, na području Viškova. Otuđio je vibracionu ploču te više komada radnih rukavica i radne odjeće. Materijalna šteta se cijeni na oko 15 000 kuna, a ovim je kaznenim djelom oštećen j43-godišnji vlasnik iz Delnica. Utvrđeno je kako je u isto skladište prtovalio i u listopadu ove godine, kada je otuđio više komada električnog građevinskog alata, pričinivši materijalnu štetu u iznosu od oko 12 000 kuna.

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je kako je ovaj 33-godišnjak , 6. prosinca na benzinskoj postaji u Viškovu natočio gorivo u osobno vozilo, udaljivši se potom bez plaćanja računa na iznos od oko 400 kuna. Sredinom studenog ove godine provalio je također, u skladište u Ul. Milutina Barača,u Rijeci, no tada nije ništa otuđio.

Dio predmeta koji potječu od izvršenja ovih kaznenih djela je kod počinitelja pronađen te će biti vraćen oštećenom vlasniku. Protiv 33-godišnjaka kaznena se prijava podnosi redovnim putem nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica