Priveden još jedan razbojnik

Jučer je u Zatvor u Rijeci doveden 22-godišnji hrvatski državljanin s područja Nove Gradiške,koji se nalazio na bolničkom liječenju u KBC-u Rijeka,a za kojeg je provedenim kriminalističkim istraživanjem 13. i 14. studenog utvrđena osnovana sumnja da je počinio ukupno tri kaznena djela Razbojništva na području Rijeke.

Osnovano se sumnja da je ovaj 22-godišnjak,zajedno sa 24-godišnjim Riječaninom i 21-godišnjakom iz Nove Gradiške 10. studenog izvršio razbojništvo u kiosk u Uskočkoj rivi u Rijeci.Trojac se osnovano sumnjiči i da je 13. studenog izvršio razbojništvo u poštanskom uredu u Glavanima na području Kostrene,od kuda su krenuli u počinjenje drugog razbojništva u sportsku kladionicu u Kvaternikovoj ulici u Rijeci, u čemu su spriječeni od strane policijskih službenika.

Obzirom da je 22-godišnjak od ranije imao ozljedu u predjelu ruke , 14. studenog je hospitaliziran , te je po završetku liječenja 23. studenog temeljem dovedbenog naloga Županijskog suda u Rijeci doveden u Zatvor u Rijeci.    

 


Stranica