Riješeno još jedno razbojništvo

Slika /Ri/IMG_6768.jpg1.jpg

Još jedno razbojništvo riješili su policijski službenici I. policijske postaje Rijeka i Odjela općeg kriminaliteta, Sektora kriminalističke policije, Policijske uprave primorsko-goranske. Kriminalističkim istraživanjem nad dvojicom Riječana u dobi od 17 i 18 godina utvrđena je osnovana sumnja da su počinitelji razbojništva u sportskoj kladionici u Budiccinovoj ulici u Rijeci.

FOTO:PU PG
Još jedno razbojništvo riješili su policijski službenici I. policijske postaje Rijeka i Odjela općeg kriminaliteta, Sektora kriminalističke policije, Policijske uprave primorsko-goranske.
Kriminalističkim istraživanjem nad dvojicom Riječana u dobi od 17 i 18 godina utvrđena je osnovana sumnja da su počinitelji razbojništva u sportskoj kladionici u Budiccinovoj ulici u Rijeci.

Razbojništvo su počinili 28.listopada, oko 20,15 sati u sportskoj kladionici u Budiccinovoj ulici u Rijeci. Po ulasku u prostor kladionice, prethodno prekrivši lice kapama s prorezima, zaprijetili su vatrenim oružjem i zatražili od djelatnice novac, koji im je ona u strahu za vlastiti život  i predala. Uzevši oko 2 300 kuna pobjegli su s mjesta događaja.

Tijekom kriminalističkog istraživanja pronađeni su predmeti koje su koristili prilikom izvršenja ovog kaznenog djela, dok su novac potrošili.

U konzultaciji s nadležnim državnim odvjetništvom i Istražnim centrom županijskog suda u Rijeci utvrđeno da se kazneno prijavljuju redovnim putem.



Stranica