Priveden razbojnik i nasilnik

Slika /Ri/uhicenik01.jpg

Policijskim službenici III. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom iz Rijeke poradi osnova sumnje da je počinio kaznena djela na štetu dvojice maloljetnika. U dogovoru s nadležnim državnim odvjetništvom i Istražnim centrom danas je doveden u Istražni centar Županijskog suda u Rijeci.

Policijskim službenici III. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom iz Rijeke poradi osnova sumnje da je počinio kaznena djela na štetu dvojice maloljetnika.

Utvrđeno je tako da je tijekom rujna i listopada na području Sušačke Drage, u tri navrata je presretao i  dočekivao maloljetnog Riječanina, uzimao mu novac, te udarajući ga u predjelu lica prijetio mu po život ukoliko događaje prijavi roditeljima ili policiji, a što maloljetnik u strahu nije ni učinio.

Nadalje, 7. studenog je istog maloljetnika pozvao da dođe na dogovoreno mjesto u blizini željezničke pruge. Bojeći se počinitelja maloljetni je Riječanin došao sa svojim također maloljetnim prijateljem.  21-godišnjak ga je i tada zajedno sa još jednim maloljetnikom fizički napao zadajući obojici više udaraca, uzevši im pri tom novce i mobitel. Pridružio im se treći maloljetni počinitelj te su nastavili sa iživljavanjem i udaranjem spomenutog maloljetnog Riječanina nanijevši mu ozljede zbog kojih je bio i hospitaliziran u bolnici.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojništva na štetu dvojice maloljetnih Riječana i nanošenja tjelesne ozljede 21-godišnjak je danas doveden u Istražni centar Županijskog suda u Rijeci. Preostala dvojica maloljetnih počinitelja također se kazneno prijavljuju.

 


Stranica