Provalio u drvarnice

Policijski službenici III. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim Riječaninom poradi osnovane sumnje u počinjenje teške krađe provaljivanjem. Osnovano se sumnja da je u vremenu od 6. do 9. studenog provalio u tri drvarnice u potkrovlju stambene zgrade u Ul. XIII. divizije u Rijeci. Iz drvarnica je ukrao više komada raznog električnog alata te alkoholnog pića oštetivši trojicu vlasnika za oko 5 500 kuna. Otuđeni predmeti su tijekom kriminalističkog istraživanja kod njega i pronađeni te će biti vraćeni vlasnicima. U konzultaciji s nadležnim državnim odvjetništvom utvrđeno je da se kaznenoi prijavljuje redovnim putem.

Policijski službenici III. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim Riječaninom poradi osnovane sumnje u počinjenje teške krađe provaljivanjem.

Osnovano se sumnja da je u vremenu od 6. do 9. studenog provalio u tri drvarnice u potkrovlju stambene zgrade u Ul. XIII. divizije u Rijeci. Iz drvarnica je ukrao više komada raznog električnog alata te alkoholnog pića oštetivši trojicu vlasnika za oko 5 500 kuna. Otuđeni predmeti su tijekom kriminalističkog istraživanja kod njega i pronađeni te će biti vraćeni vlasnicima.
U konzultaciji s nadležnim državnim odvjetništvom utvrđeno je da se kaznenoi prijavljuje redovnim putem.

 


Stranica