Otkriveni kradljivci s plaže

Otkrivena su dvojica kradljivaca , koji su tijekom srpnja i kolovoza ove godine svoj boravak u Republici Hrvatskoj iskoristili i za krađe na plažama. Radi se o dvojici bosansko-hercegovačkih državljana u dobi od 21 i 16 godina života za koje se osnovano sumnja da su počinili tri krađe na plažama u Crikvenici i jednu u Novom Vinodolskom.

Otkrivena su dvojica kradljivaca , koji su tijekom srpnja i kolovoza ove godine svoj boravak u Republici Hrvatskoj iskoristili i za krađe na plažama. Radi se o dvojici bosansko-hercegovačkih državljana u dobi od 21 i 16 godina života za koje se osnovano sumnja da su počinili tri krađe na plažama u Crikvenici i jednu u Novom Vinodolskom. Iskoristivši nepažnju i odsutnost kupača - oštećenih stranih (slovačkih i slovenskih) državljana, ali i domaćih, uzimali su njihove predmete, dio kojih je tijekom kriminalističkog istraživanja provedenog u suradnji crikveničkih policajaca s bosansko-hercegovačkom policijom i pronađen. Isto tako, pronađen je i moped marke Peugeot kojeg su ova dvojica počinitelja otuđila u kolovozu na području Dramlja.

Njihov plijen na plažama su bile torbe, ruksaci u kojima su se nalazili mobiteli, novčanici s osobnim dokumentima, karticama, novcem, naočale, odjevni predmeti, ručnici, foto-aparati i dr. Ukupna materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelaima cijeni se na oko 22 000 kuna.

Kazneno se prijavljuju redovnim putem.


Stranica