Pokušao pobjeći koristeći se drugim ključem

Jučer, oko 7,00 sati na parkiralištu zračne luke Rijeka policijski službenici Postaje aerodromske policije Rijeka -Omišalj zatekli su 32-godišnjeg njemačkog državljanina koji je upravljao osobnim vozilom za vrijeme dok mu je izrečena zabrana upravljanja motornim vozilom.

Jučer, oko 7,00 sati na parkiralištu zračne luke Rijeka policijski službenici Postaje aerodromske policije Rijeka -Omišalj zatekli su 32-godišnjeg njemačkog državljanina koji je upravljao osobnim vozilom za vrijeme dok mu je izrečena zabrana upravljanja motornim vozilom. Osim toga, alkotestiranjem je utvđeno da upravlja vozilom pri koncentraciji alkohola od 1,78 g/kg. U više je navrata upozoren da ne može nastaviti s vožnjom te je policajcima osim "obećanja" da neće voziti, dao i  ključ od vozila. Malo poslije, koristeći se drugim ključem  pokušao je pobjeći s vozilom, u čemu su ga policajci spriječili.

Nakon prekršajne obrade u Policijskoj postaji Krk doveden je uz optužni prijedlog zbog počinjenih prometnih prekršaja u Prekršajni sud u Krku. Interesantno je da mu je zabrana upravljanja motornim vozilima izrečena baš u Prekršajnom sudu u Krku i to u kolovozu ove godine. 32-godišnjaku slijedi i kaznena prijava.



Stranica