Uhvaćeni provalnici

Dana 11. rujna, oko 20.30 sati na Trgu kralja Tomislva u Rijeci, kriminalistički službenici I. policijske postaje Rijeka zamijetili su trojicu mladića kako se iz smjera željezničkog kolodvora udaljuju, a noseći u rukama vrećice s bocama i cigaretama.

Dana 11. rujna, oko 20.30 sati na Trgu kralja Tomislva u Rijeci, kriminalistički službenici I. policijske postaje Rijeka zamijetili su trojicu mladića kako se  iz smjera željezničkog kolodvora udaljuju, a noseći u rukama vrećice  s bocama i cigaretama.  Po uočavanju policijskih službenika mladići su počeli bježati, ali su policajci jednoga od njih uhvatili i doveli u policijsku postaju.  Kriminalističkom obradom je utvrđeno da je navedeni, a radi se o 16-godišnjaku, u društvu s još jednim 16-godišnjakom i 18-godišnjakom (koji su iste noći pronađeni i dovedeni u postaju) provalio u kiosk smješten na željezničkom kolodvoru u Rijeci. Iz kioska su otuđili veću količinu alkoholnog pića i cigareta pričinivši materijalnu štetu od oko 1 400 kuna. Otuđeni predmeti su pronađeni i vraćeni vlasniku.

U dogovoru s nadležnim državnim odvjetništvom utvrđeno je da se trojica počinitelja kazneno prijavljuju redovnim putem.Stranica