Spriječeno razbojništvo i provala

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističku obradu nad 22-godišnjim Riječaninom poradi sumnje da je pokušao izvršiti razbojništvo u prodavaonici na području Minakova u Rijeci. Kriminalističkom obradom je utvrđena sumnja da je prethodno se maskiravši, kazneno djelo pokušao izvršiti 11. rujna u prijepodnevnim satima, ali su ga građani zamijetli te pozvali policiju koja ga je spriječila u izvršenju razbojništva i dovela na kriminalsitičku obradu.

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističku obradu nad  22-godišnjim Riječaninom poradi sumnje da je pokušao izvršiti razbojništvo u prodavaonici na području Minakova u Rijeci. Kriminalističkom obradom je utvrđena sumnja da je prethodno se maskiravši, kazneno djelo pokušao izvršiti 11. rujna u prijepodnevnim satima, ali su ga građani zamijetli te pozvali policiju koja ga je spriječila u izvršenju razbojništva i dovela na kriminalističku obradu.

Krajem kolovoza iz jedne garaže na području naselja Hosti u Rijeci otuđio je harmoniku marke Gverini. Vlasniku, 32-godišnjem Riječaninu harmonika vrijedna oko 15 000 kuna je vraćena.

Slijedećeg dana, 12. rujna, oko 22,40 sati policijski službenici III. policijske postaje Rijeka zatekli su ga po prethodnoj dojavi građana, u  pokušaju provale u kapelicu smještenu na trsatskim subama.

U dogovu s nadležnim državnim odvjetništvom kazneno se prijavljuje redovnim putem.



Stranica