Zlouporaba opojne droge

Danas je u Istražni centar Županijskog suda u Rijeci doveden 42-godišnji hrvatski državljanin iz Crikvenice zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene zlouporabe opojnih droga. Nakon kriminalističke obrade koju su zajednički proveli policijski službenici Policijske postaje Crikvenica i Odjela kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske, utvrđena je osnovana sumnja da je počinio gore navedeno kazneno djelo.

Danas je u Istražni centar Županijskog suda u Rijeci doveden 42-godišnji hrvatski državljanin iz  Crikvenice zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene zlouporabe opojnih droga.

Nakon kriminalističke obrade koju su zajednički proveli policijski službenici  Policijske postaje Crikvenica i Odjela kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske, utvrđena je osnovana sumnja da je počinio gore navedeno kazneno djelo. Neovlašteno je poradi daljnje prodaje posjedovao opojnu drogu marihuanu u količini od 24,8 g upakiranu u 23 PVC vrećice. Osim toga, kod njega je pronađeno i pet paketića tzv. suza s kokainom u količini od oko 3,6 grama, koje je također neovlašteno posjedovao. Za isto kazneno djelo kazneno je prijavljena i 41-godišnja Crikveničanka i to redovnim putem.



Stranica