Pronađen počinitelj razbojništava u Čandekovoj i Zvonimirovoj ulici

Policijski službenici Druge policijske postaje Rijeka i Odjela općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske započeli su kriminalističku obradu nad 32-godišnjim Riječaninom zbog osnovane sumnje da je u vremenskom razdoblju od veljače do srpnja ove godine u pet navrata počinio razbojništva u benzinskoj postaji u ulici Franje Čandeka u Rijeci.

Policijski službenici Druge policijske postaje Rijeka i Odjela općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske započeli su kriminalističku obradu nad 32-godišnjim Riječaninom zbog osnovane sumnje da je u vremenskom razdoblju od veljače do srpnja ove godine u pet navrata počinio razbojništva u benzinskoj postaji u ulici Franje Čandeka u Rijeci.

S obzirom na činjenicu da stanuje u blizini same benzinske postaje kao i da poznaje prostor oko benzinske postaje, u dva je navrata, pred kraj radnog vremena, a u tri navrata neposredno nakon otvaranja benzinske postaje, počinio navedena razbojništva. Maskiran maramom i potkapom s prorezima za oči ,uz prijetnju nožem i u jednom navratu odvijačem, počinio je navedena kaznena djela nad uposlenicima,pričinivši materijalnu štetu u iznosu od oko 116 000 kuna.

Osim ovih razbojništava utvrđeno je da je prosincu prošle i u kolovozu ove godine izvršio razbojništvo u benzinskoj postaji koja se nalazi u Zvonimirovoj ulici u Rijeci,gdje je također maskiran i prijeteći nožem otuđio sveukupno oko 27 000 kuna.

U koordinaciji s nadležnim državnim odvjetništvom utvrdit će se dinamika procesuiranja osumnjičenika zbog navedenih kaznenih djela.

 


Stranica