Otuđeni mopedi i motocikl

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave primorsko-goranske nepoznati su počinitelji otuđili dva mopeda i jedan motocikl.U prijepodnevnim satima 22. kolovoza iz dvorišta obiteljske kuće u ulici Kralja Zvonimira u mjestu Baška otuđen je moped marke Kymco,riječkih registarskih oznaka.Vlasnik,43-godišnji hrvatski državljanin oštećen je za nekoliko tisuća kuna.

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave primorsko-goranske nepoznati su počinitelji otuđili dva mopeda i jedan motocikl.

U prijepodnevnim satima 22. kolovoza iz dvorišta obiteljske kuće u ulici Kralja Zvonimira u mjestu Baška otuđen je moped marke Kymco,riječkih registarskih oznaka.Vlasnik,43-godišnji hrvatski državljanin oštećen je za nekoliko tisuća kuna.

Istog je dana i iz ulice Erazma Barčića u Rijeci otuđen moped Gilera,riječkih registarskih oznaka,vl. 26-godišnje Riječanke,čime je ista oštećena za novčani iznos od oko 6000 kuna.

Jučer je 41-godišnji hrvatski državljanin prijavio djelatnicima policije da mu je u vremenskom periodu od 10. do 24. kolovoza iz ulice Andree Benussia u Rijeci otuđen motocikl Aprilia,riječkih registracijskih oznaka.Pričinjena materijalna šteta procjenjuje se na oko 7000 kuna.

 


Stranica