Krađe na Krku i u Crikvenici

Za vrijeme proteklog vikenda na području Crikvenice i Krka evidentirano je nekoliko krađa na plažama, a također su otuđena i dva gumena čamca,čiji su vlasnici strani državljani. Tako je nepoznati počinitelj iskoristio nepažnju 24-godišnjeg slovačkog državljanina i istome sa plaže u Selcu otuđio torbu u kojoj su se nalazili mobilni uređaji,fotoaparati,dokumenti i odjevni predmeti,dok je također nepoznati kradljivac sa plaže u Dramlju 56-godišnjaku iz Zagreba otuđio hlače u kojima se nalazio novac i mobilni telefon.Oštećenima je pričinjena materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.

Za vrijeme proteklog vikenda na području Crikvenice i Krka evidentirano je nekoliko krađa na plažama, a također su otuđena i dva gumena čamca,čiji su vlasnici strani državljani.

Tako je nepoznati počinitelj iskoristio nepažnju 24-godišnjeg slovačkog državljanina i istome sa plaže u Selcu otuđio torbu u kojoj su se nalazili mobilni uređaji,fotoaparati,dokumenti i odjevni predmeti,dok je također nepoznati kradljivac sa plaže u Dramlju 56-godišnjaku iz Zagreba otuđio hlače u kojima se nalazio novac i mobilni telefon.Oštećenima je pričinjena materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.

Sa plaže u mjestu Baška,na otoku Krku,nepoznati je počinitelj 33-godišnjem talijanskom državljaninu otuđio torbu u kojoj su se nalazili osobni dokumenti,mobitel,fotoaparat i novac,čime je istog oštetio za novčani iznos od 4000 kuna.

Dana 05. i 06. kolovoza 2009. godine na području otoka Krka od strane nepoznatog počinitelja otuđena su dva gumena čamca.U mjestu Klimno otuđen je gumeni čamac marke Niemeyer sa vanbrodskim motorom,čime je vlasnik,25-godišnji njemački državljanin oštećen za oko 10000 kuna. U Puntu je sa jahte u vlasništvu 60-godišnjeg Nijemca također otuđen gumeni čamac Niemeyer, materijalne vrijednosti oko 5000 kuna.

 


Stranica