Krađe iz apartmana i kuća

Počinitelji ovih kaznenih djela posebice tijekom ljetnih mjeseci, iskorištavaju slabo zatvorena vrata i prozore, ili čak potpuno otvorena i nezaključana, te ulaze u unutrašnjost ovih objekata otuđujući pri tome vrijedne predmete. Kako se takve stvari ne bi događale pozivamo građane da obrate veću pozornost i pažnju te ne ostvavljaju otvorene prozore i nezakljulana vrata po izlasku iz kuće, stana, apartmana i dr.

Tijekom jučerašnjeg dana na području Crikvenice, Krka i Malog Lošinja zabilježene su četiri krađe počinjene na štetu domaćih i stranih državljana. Radi se o krađi iz apartmana, kamp-kućice te dvjema krađama iz kuća. Iz ovih je objekata otuđen novac, foto-aparat, više mobitela i osobni dokumenti oštećenih vlasnika. Materijalna šteta cijeni se na oko 26 000 kuna.

Počinitelji ovih kaznenih djela posebice tijekom ljetnih mjeseci,  iskorištavaju slabo zatvorena vrata i prozore, ili čak potpuno otvorena i nezaključana, te ulaze u unutrašnjost ovih objekata otuđujući pri tome vrijedne  predmete. Kako se takve stvari ne bi događale pozivamo građane da obrate veću pozornost i pažnju te ne ostvavljaju otvorene prozore i nezakljulana vrata po izlasku iz kuće, stana, apartmana i dr.



Stranica