Uhvatila 17-godišnjakinju u krađi

Jučer, oko 12,15 sati u prizemlju svoje obiteljske kuće u Krku, 59-godišnja hrvatska državljanka zatekla je 17-godišnju djevojku u krađi. Apeliramo na građane na veću pažnju i obazrivost kojom mogu doprinijeti očuvanju vlastite imovine te ih upozoravamo da ne ostavljaju otvorena i nezaključana vrata na kućama i apartmanima bez nadzora, jer tako ostavljena vrata samo olakšavaju ulazak „nepozvanim“ osobama, kao što je to bila 17-godišnjakinja u kući Krčanke.

Jučer, oko 12,15 sati u prizemlju svoje obiteljske kuće u Krku, 59-godišnja hrvatska državljanka zatekla je 17-godišnju djevojku u krađi. Uočivši svoju otvorenu torbicu na sasvim drugom mjestu nego gdje ju je ostavila, te vidjevši da nedostaje novac, posumnjala je na djevojku i zadržala je do dolaska policiije. Nakon provedene kriminalističke obrade protiv 17-godišnjakinje se podnosi kaznena prijava, a pronađeno je i 200 kuna koje je otuđila Krčanki.

I ovom prilikom apeliramo na građane na veću pažnju i obazrivost kojom mogu doprinijeti očuvanju vlastite imovine te ih upozoravamo da ne ostavljaju otvorena i nezaključana vrata na kućama i apartmanima bez nadzora, jer tako ostavljena vrata samo olakšavaju ulazak  „nepozvanim“ osobama, kao što je to bila 17-godišnjakinja u kući Krčanke.


Stranica