Mladi razbojnici brzo otkriveni

Protiv dvojica mladića u dobi od 18 i 15 godina s područja Crikvenice, podnijet će se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje da su na štetu troje 17-godišnjih austrijskih državljana počinili razbojništvo. Kriminalističku obradu nad njima proveli su crikvenički policijski službenici.

Protiv dvojica mladića u dobi od 18 i 15 godina s područja Crikvenice, podnijet će se  kaznene prijave nadležnom državnom dovjetništvu zbog sumnje da su na štetu troje 17-godišnjih austrijskih državljana počinili razbojništvo.

Naime, 4.srpnja, oko 02,00 sati dok se troje sedamnaestogodišnjaka po povratku iz obližnjeg ugostiteljskog objekta kretalo Ulicom I. Gorana Kovačića u  Jadranovu fizički su ih napala dvojica Crikveničana. I dok su dvojicu mladića udarli u predjelu glave, djevojci su bezobzirno s ramena istrgnuli torbicu u kojoj se nalazio njihov novac, dokumenti te i-phone, oštetivši ih za oko 11 000 kuna.
Jedan od napadnutih mladića lakše je ozlijeđen. Tijekom kriminalističke obrade koju su proveli crikvenički policajci pronađeni su i svi otuđeni predmeti koji su vraćeni oštećenima.

 

 



Stranica