Veliki uspjeh Streljačkog kluba POLICAJAC

Slika Ri/IMG_0003-copy.jpg

Još jedan u nizu odličnih rezultata na natjecanjima u streljaštvu ostvarili su članovi Streljačkog kluba POLICAJAC iz Rijeke. Naime, 27. i 28 lipnja na streljani Vladimira Gortana u Rijeci održano je Prvenstvo Hrvatske u gađanju serijskom malokalibarskom puškom za seniore i seniorke.

Još jedan u nizu odličnih rezultata na natjecanjima u streljaštvu ostvarili su članovi Streljačkog kluba POLICAJAC iz Rijeke. Naime, 27. i 28 lipnja na streljani Vladimira Gortana u Rijeci održano je Prvenstvo Hrvatske u gađanju serijskom malokalibarskom puškom za seniore i seniorke.

Riječka ekipa u sastavu Denis Grenko, Ivica Morić i Nenad Pintarić u konkurenciji od čak 19 ekipa iz cijele Hrvatske,  osvojila je visoko drugo mjesto na 50 metara pucajući iz serijske malokalibarske puške 40, ležeći. U pojedinačnom pak natjecanju među 77 natjecatelja u istoj kategoriji, član ovoga kluba, Nenad Pintarić osvojio je odlično drugo mjesto.

Članovi Streljačkog kluba POLICAJAC  tijekom dvanaest godina koliko je proteklo od osnutka kluba nastupali su na niz prvenstava Primorsko-goranske županije, kao i na prigodnim takmičenjima u Republici Hrvatskoj gdje su također osvajali visoko plasirana mjesta. Na ovom posljednjem, prisjetili su se i svoga višegodišnjeg predsjednika, nedavno preminulog mr.sc. Roberta Jurašića.

Trenutno se pripremaju za prvenstvo Hrvatske u gađanju velikokalibarskim oružjem koje će se na jesen održati u Rijeci, a kako kažu još uvijek im je neostvarena želja (nadamo se ne zadugo) nabaviti pušku i pripadajuću opremu za sudjelovanje na natjecanjima u međunarodnom programu.



Stranica