Stradali ronioci

Dana 26. lipnja oko 17,00 sati u moru ispred bazena na Kantridi u Rijeci, dvjestotinjak metara od obale, na dubini od 40 – 50 metara, ronila su s ronilačkom opremom dvojica hrvatskih državljana u dobi od 29 i 51 godine života. 51-godišnjaku iz Rijeke pozlilo je prilikom izrona, dok 29-godišnji Opatijac nije izronio. Poradi pružanja liječničke pomoći Riječanin je prevezen u barokomoru u Puli, dok tijelo drugoga ronioca unatoč traganju još nije pronađeno. I tijekom današnjeg dana ronioci Specijalne policije Rijeka nastavljaju s traganjem.

Dana 26. lipnja oko 17,00 sati u moru ispred bazena na Kantridi u Rijeci, dvjestotinjak metara od obale, na dubini od 40 – 50 metara, ronila su s ronilačkom opremom dvojica hrvatskih državljana u dobi od 29 i 51 godine života. 51-godišnjaku iz Rijeke pozlilo je prilikom izrona, dok 29-godišnji Opatijac nije izronio. Poradi pružanja liječničke pomoći Riječanin je prevezen u barokomoru u Puli, dok tijelo drugoga ronioca unatoč traganju još nije pronađeno. I tijekom današnjeg dana ronioci Specijalne policije Rijeka nastavljaju s traganjem. 

U subotu, 27. lipnja u prijepodnevnim satima prilikom ronjenja kod otočića Kormata (kraj Krka) pozlilo je 54-godišnjem austrijskom državljaninu. On je zajedno s prijateljima ronio na dubini od oko 16 metara te mu je nakon 15 minuta u moru pozlilo, nakon čega je naglo izronio. Liječnička pomoć pružena mu je u KBC-u Sušak gdje se i dalje nalazi na Odjelu intenzivnog liječenja.



Stranica