Doveden zbog pokušaja ubojstva

Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta u suradnji s policijskim službenicima II PP Rijeka dovršili su kriminalističku obradu nad 22-godišnjim Riječaninom zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstvo u pokušaju.Osnovano se sumnja da je kazneno djelo počinio na štetu 70-godišnjeg hrvatskog državljanina 11. lipnja u jutarnjim satima u Meštrovićevoj ulici u Rijeci.

Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta u suradnji s policijskim službenicima II PP Rijeka dovršili su kriminalističku obradu nad 22-godišnjim Riječaninom zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstvo u pokušaju.

Osnovano se sumnja da je kazneno djelo počinio na štetu 70-godišnjeg hrvatskog državljanina 11. lipnja u jutarnjim satima u Meštrovićevoj ulici u Rijeci. Tada je istog sačekao ispred njegovog stana,te mu zadao više udaraca rukama i nogama u predjelu glave,uslijed čega je oštećeni izgubio svijest.70-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede koje su opasne po život. 

Nakon dovršene kriminalističke obrade 22-godišnjak je 12. lipnja uz kaznenu prijavu doveden u Istražni centar Županijskog suda u Rijeci.

 


Stranica