Požari u Starom Lazu i Ružićima

Jučer oko 10,00 sati u mjestu Stari Laz,na području Ravne Gore,došlo je do požara na gospodarskom objektu i obiteljskoj kući.Očevidom je utvrđeno da je požar izbio na drvenom sjeniku,od kuda se dalje proširio na krovište obiteljske kuće,koje je u potpunosti izgorjelo.

Jučer oko 10,00 sati u mjestu Stari Laz,na području Ravne Gore,došlo je do požara na gospodarskom objektu i obiteljskoj kući.Očevidom je utvrđeno da je požar izbio na drvenom sjeniku,od kuda se dalje proširio na krovište obiteljske kuće,koje je u potpunosti izgorjelo.Požar nije zahvatio stambeni prostor kuće,a vlasnicima,hrvatskim državljanima u dobi od 54 i 75 godina pričinjena je materijalna šteta od oko 100 000 kuna.U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba. Policija nastavlja s utvrđivanjem uzroka i okolnosti pod kojima je došlo do izbijanja požara.

Također je danas oko 00,30 sati u mjestu Ružići ,na području Matulja,došlo do požara na teretnom automobilu ,tegljaču marke Iveco ,riječkih registarskih oznaka.Požar su ugasili vatrogasci iz Opatije,a ozlijeđenih osoba nije bilo. Vlasnik teretnog vozila je leasing društvo iz Rijeke,dok je korisnik poduzeće iz Opatije.Tijekom dana obavit će se očevid poradi utvrđivanja uzroka požara. Visina materijalne štete za sada nije poznata.

 
 


Stranica