Teško ozlijeđeni u prometnim nesrećama

U dvjema prometnim nesrećama koje su se dogodile sinoć u Rijeci i noćas kraj Crikvenice dvije su osobe zadobile teške tjelesne povrede. U prometnoj nesreći u Trpimirovoj ulici u Rijeci teže je ozlijeđen 33-godišnjak iz Umaga . On je prelazio kolnik izvan obilježenog pješačkog prijelaza krećući se između vozila u koloni, kada ga je udario i oborio na kolnik autobus gradskoga prijevoznika, kojim je upravljao 42-godišnji vozač.

U dvjema prometnim nesrećama koje su se dogodile sinoć u Rijeci i noćas kraj Crikvenice dvije su osobe zadobile teške tjelesne povrede.

U prometnoj nesreći u Trpimirovoj ulici u Rijeci teže je ozlijeđen 33-godišnjak iz Umaga . On je prelazio kolnik izvan obilježenog pješačkog prijelaza krećući se između vozila u koloni, kada ga je udario i oborio na kolnik autobus gradskoga prijevoznika, kojim je upravljao 42-godišnji vozač.

Teške tjelesne povrede opasne po život zadobio je 19-godišnjak iz Crikvenice u prometnoj nesreći koja se dogodila noćas, 15 minuta iza ponoći, na ulazu u Crikvenicu. Upravljajući osobnim vozilom marke BMW izlaskom iz desnog oštrog zavoja izgubio je kontrolu nad vozilom te sletio vam lijevog ruba kolnika. Vozilo je krovom udarilo u drvo, a zatim sletjelo u provaliju dubine oko 7 metara.

 
 


Stranica