Krao novčanike iz ormarića u bolnicama

Policijski službenici I. i II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističku obradu nad 29-godišnjakom iz Jelenja poradi sumnje da je počinio krađe novčanika iz ormarića u dvjema riječkim bolnicama.

Policijski službenici  I. i II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističku obradu nad 29-godišnjakom iz Jelenja kraj Rijeke poradi sumnje da je počinio krađu novčanika u Dječjoj bolnici Kantrida na štetu jedne od djelatnica bolnice.

Utvrđeno je tako da je 21. travnja iz ormara s jednog odjela dječje bolnice otuđio novčanik s osobnim dokumentima i manjim novčanim iznosom na štetu 54-godišnje Riječanke.

IstNadalje,  sumnja se da je ovaj 29-godišnjak 18. travnja provalio u ormarić u jednom od ureda riječkog KBC-a u Cambierievoj ulici u Rijeci te otuđio također novčanik s osobnim dokumentima i novcem u vlasništvu 52-godišnje Riječanke. Tijekom kriminalističke obrade utvrđeno je kako je 29-godišnjak dao otuđenu bankovnu karticu 27-godišnjem Riječaninu, koji je pak s njom na bankomatu pokušao podignuti novac.

U dogovoru s nadležnim državnim odvjetništvom utvrđeno je da se protiv obojice počinitelja kaznena prijava podnese redovnim putem.



Stranica