U vozilu pronađeno kilogram marihuane

Slika Ri/mirjana/IMG_0005.jpg

Dana 5. svibnja, oko 15,20 sati na autocesti Rijeka - Zagreb, u Sobolima na području Čavli, policijski službenici Odjela kriminaliteta droga i granične policije Policijske uprave primorsko-goranske u suradnji sa službenicima Odjela za nadzor, Carinarnice Rijeka prilikom redovne kontrole zatekli su u osobnom vozilu pulskih registarskih oznaka, koje se kretalo iz smjera Zagreba, veću količinu opojne droge marihuane.

Dana 5. svibnja, oko 15,20 sati na autocesti Rijeka - Zagreb, u Sobolima na području Čavli, policijski službenici Odjela kriminaliteta droga i granične policije Policijske uprave primorsko-goranske u suradnji sa službenicima  Odjela za nadzor, Carinarnice Rijeka prilikom redovne kontrole zatekli su u osobnom vozilu pulskih registarskih oznaka, koje se kretalo iz smjera Zagreba, veću količinu opojne droge marihuane.

Pretragom vozila provedenom na temelju naloga istražnog suca Županijskog suda u Rijeci  pronađena je pvc vrećica u kojoj su se nalazila dva paketa obljepljena smeđom samoljepljivom trakom sa sadržajem od  otprilike 1040 grama opojne droge marihuane. U vozilu kojim je upravljao 22-godišnjak iz Pule, nalazilo se još dvoje hrvatskih državljana u dobi od 18 i 28 godina, također s prebivalištem u Puli. Tijekom kriminalističke obrade kod 18-godišnjakinje je pronađeno još  i četiri grama amfetamina.

Nakon provedene kriminalističke obrade u III. policijskoj postaji Rijeka utvrđena je sumnja da su počinili kazneno djelo iz domene zlouporabe opojnih droga. U konzultaciji s nadležnim Županijskim državnim odvjetništvom u Rijeci utvrđeno je da se kaznena prijava protiv ovo troje hrvatskih državljana podnosi redovnim putrem.

Policija nastavlja s kriminalističkom obradom.
 


Stranica