Čuvala djecu i potkradala

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističku obradu nad 29-godišnjakinjom iz Rijeke poradi sumnje da je počinila kazneno djelo krađe na štetu jedne riječke obitelji. Utvrđeno je tako da je ova Riječanka u vremenu od veljače ove godine pa do ovih dana iz stana jedne riječke obitelji u centru grada otuđila novac u domaćoj i stranoj valuti te više komada zlatnog nakita.

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističku obradu nad 29-godišnjakinjom iz Rijeke poradi sumnje da je počinila kazneno djelo krađe na štetu jedne riječke obitelji.

Utvrđeno je tako da je ova Riječanka u vremenu od veljače ove godine pa do ovih dana iz stana jedne riječke obitelji u centru grada otuđila novac u domaćoj i stranoj valuti te više komada zlatnog nakita. Ona je u ovom stanu boravila čuvajući djecu vlasnika stana te je  iskoristivši njihovu odsutnost otuđila novac i zlatninu oštetivši ovu obitelj za oko 22 000 kuna. Tijekom kriminalističke obrade utvrđeno je kako je zlatninu je prodavala zlatarskim radnjama na području grada Rijeke.

U konzultaciji s nadležnim državnim odvjetništvom utvrđeno je da se kazneno prijavljuje redovnim putem.

 


Stranica