Požari

U subotu, 18. travnja u vremenu od 13,30 do 14,00 sati u objektu budućeg Građevinskog fakulteta smještenog unutar Sveučilišnog kampusa u Rijeci na Trsatu, došlo je do požara. Očevidom je utvrđeno da je do požara došlo u središnjem dijelu zgrade i to prilikom izvođenja radova na metalnoj konstrukciji krova. U požaru je izgorio izolacijski materijal, veći dio električnih instalacija, a došlo je i do zacrnjenja zidova. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno

U subotu, 18. travnja u vremenu od 13,30 do 14,00 sati u objektu budućeg Građevinskog fakulteta smještenog unutar Sveučilišnog kampusa u Rijeci na Trsatu,  došlo je do požara. Očevidom je utvrđeno da je do požara došlo u središnjem dijelu zgrade i to prilikom izvođenja radova na metalnoj konstrukciji krova. U požaru  je izgorio izolacijski materijal, veći dio električnih instalacija, a došlo je i do zacrnjenja zidova. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policija nastavlja s utvrđivanjem okolnosti pod kojima je došlo do izbijanja požara , a o svemu je izvješteno i nadležno državno odvjetništvo.

Istoga dana, oko 03,00 sati došlo je do požara na terasi kina u Ul. Del Conte u Malom Lošinju. U požaru je oštećeno tristotinjak stolica, fasada te ulazna vrata objekta. Očevidom je utvrđeno da je ljudski faktor uzrok požara, dok se okolnosti pod kojima je požar buknuo još utvrđuju. Pučko otvoreno učilište u Malom Lošinju oštećeno je za oko 20 000 kuna.

 


Stranica