Provaljivali u trgovine i kioske

Policijski službenici III. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističku obradu nad četvoricom hrvatskih državljana u dobi od 15 do 24 godine života (s područja PGŽ) poradi sumnje da su tijekom travnja ove godine, zajedno ili u paru, počinili više teških krađa provaljivanjem.

Policijski službenici III. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističku obradu nad četvoricom hrvatskih državljana u dobi od 15 do 24 godine života (s područja PGŽ) poradi sumnje da su tijekom travnja ove godine, zajedno ili u paru,  počinili više teških krađa provaljivanjem.

Kriminalističkom je obradom utvrđeno da su u dva navrata provalili u trgovinu mješovitom robom u Škrljevu, odakle su otuđili veću količinu cigareta, plinskih upaljača, slatkiša i alkoholnih pića.

Još je jedna trgovina bila objekt u koji su provalili, a radi se o diskontu u Pavekima, na području Kostrene. Iz ove su trgovine otuđili suhomesnate proizvode, cigarete i alkoholna pića. Materijalna šteta se cijeni na oko 5 000 kuna. Posljednju provalu počinili su tijekom noći u kiosk koji se nalazi u Krasici, a iz njega su otuđili veću količinu slatkiša. U ovaj su kiosk već ranije pokušali provaliti.
Tijekom kriminalističke obrade utvrđeno je da su provalu izvršili i u jednu trgovinu na području I. policijske postaje Rijeka.
Dio otuđenih predmeta je kod počinitelja i pronađen. U dogovoru s nadležnim državnim odvjetništvom utvrđeno je da se kazneno  prijavljuju redovnim putem.



Stranica