Razbojništva

Dana 28. ožujka, nešto prije 19,00 sati u trgovini mješovite robe u Ulici Udatnoga u Rijeci dogodilo se razbojništvo. Nepoznati maskirani muškarac prijeteći nožem otuđio je od prodavačice manji novčani iznos. U subotu pak, također u večernjim satima dogodilo se razbojništvo u sportskoj kladionici na Furićevu u Viškovu. Maskirani muškarac uz prijetnju pištoljem otuđio je od djelatnice nekoliko tisuća kuna i udaljio se s mjesta događaja. Ozlijeđenih osoba nije bilo. Policija traga za počiniteljima.

Dana 28. ožujka, nešto prije 19,00 sati u trgovini mješovite robe u Ulici Udatnoga u Rijeci dogodilo se razbojništvo. Nepoznati maskirani muškarac prijeteći nožem otuđio je od prodavačice manji novčani iznos.

U subotu pak, također u večernjim satima dogodilo se razbojništvo u sportskoj kladionici na Furićevu u Viškovu. Maskirani muškarac uz prijetnju pištoljem otuđio je od djelatnice nekoliko tisuća kuna i udaljio se s mjesta događaja. Ozlijeđenih osoba nije bilo. Policija traga za počiniteljima.



Stranica