Krađe bojlera i električnog alata

Tijekom 8/9. veljače nepoznati počinitelj provalio je u prostor poslovno-stambene zgrade u izgradnji smještene na području Viškova. Iz više poslovnih i stambenih prostora otuđio je bojlere oštetivši tvrtku iz Rijeke za oko 54 000 kuna. U Ul. Ljubljanska cesta u Rijeci provaljeno je u kuću u izgradnji iz koje je otuđena veća količina električnog alata, kao i iz jednog kontejnera smještenog u istoj ulici. Materijalne šteta cijeni se na oko 38 000 kuna, a oštećena su poduzeća iz Karlovca i Kastva.

Tijekom 8/9. veljače nepoznati počinitelj provalio je u prostor poslovno-stambene zgrade u izgradnji smještene na području Viškova. Iz više poslovnih i stambenih prostora otuđio je bojlere oštetivši tvrtku iz Rijeke za oko 54 000 kuna. U Ul. Ljubljanska cesta u Rijeci provaljeno je u kuću u izgradnji iz koje je otuđena veća količina električnog alata, kao i iz jednog kontejnera smještenog u istoj ulici. Materijalne šteta cijeni se na oko 38 000 kuna, a oštećena su poduzeća iz Karlovca i Kastva.
Veća količina  električnog alata otuđena je i iz jedne kuće u izgradnji na području Matulja. 38-godišnji vlasnik oštećen je za oko 5 000 kuna.



Stranica