Pronađena skela i počinitelji

Policijski službenici Policijske postaje Opatija proveli su kriminalističku obradu nad 27-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine i 33-godišnjim Opatijcem poradi sumnje da su počinili kazneno djelo teške krađe na štetu tvrtke iz Viškova.

Policijski službenici Policijske postaje Opatija proveli su kriminalističku obradu nad 27-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine  i 33-godišnjim Opatijcem poradi sumnje da su počinili kazneno djelo teške krađe na štetu tvrtke iz Viškova.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da su navedeni tijekom noći 22/23. siječnja ove godine, s gradilišta objekta u Poljanama, kraj Opatije otuđili veću količinu metalnih podnica i H profila skele. Vlasniku poduzeća iz Viškova pričinjena je materijalna šteta u iznosu od oko 40 000 kuna.

Tijekom kriminalističke obrade navedeni otuđeni predmeti su i pronađeni te vraćeni vlasniku. U dogovoru s nadležnim državnim odvjetništvom kaznena se prijava protiv obojice počinitelja podnosi redovnim putem. Zbog nezakonitog boravka i rada 27-godišnji bosansko-hercegovački državljanin je jučer procesuiran na Prekršajni sud u Opatiji.



Stranica