Radni sastanak sa izaslanstvom policije iz Postojne

Slika Ri/mirjana/IMG_0009.jpg-05.jpg

U četvrtak 5. veljače, u radnom posjetu Policijskoj upravi primorsko-goranskoj boravilo je izaslanstvo policije iz Postojne, na čelu s direktorom tamošnje policijske uprave Iztokom Štucinom.

U četvrtak 5. veljače, u radnom posjetu Policijskoj upravi primorsko-goranskoj boravilo je izaslanstvo policije iz Postojne, na čelu s direktorom tamošnje Policijske uprave Iztokom Štucinom.

Načelnik Policijske uprave primorsko-goranske , Oliver Grbić sa suradnicima održao je sa izaslanstvom slovenske policije radni sastanak na kojem je razmatrano stanje sigurnosti na zajedničkoj državnoj granici te međusobna suradnja dviju policijskih uprava u 2008. godini. Zajednički zaključak je kako je suradnja vrlo dobra i kako će se u interesu stanovništva s obje strane državne granice i dalje razvijati.

Ovaj je posjet nastavak višegodišnje suradnje između dviju policijskih uprava koja se temelji na bilateralnim ugovorima o policijskoj suradnji, ali i prepoznatoj potrebi za zajedničkim radom na suzbijanju kriminaliteta koji u današnje vrijeme ne poznaje državne granice.



Stranica