Prometna nesreća u Jadranovu

Dana 02. veljače , nešto prije 17,00 sati, na DC 8 kod Jadranova dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. Radi se o 57-godišnjem državljaninu Austrije, Michaelu K., koji je upravljajo osobnim vozilom marke BMW njemačkih nacionalnih oznaka. Ulaskom u desni zavoj izgubio je kontrolu nad vozilom koje se zanijelo.

Dana 02. veljače , nešto prije 17,00 sati, na DC 8 kod Jadranova dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. Radi se o 57-godišnjem državljaninu Austrije, Michaelu K., koji je upravljajo osobnim vozilom marke BMW njemačkih nacionalnih oznaka. Ulaskom u desni zavoj izgubio je kontrolu nad vozilom koje se zanijelo. Zadnjim dijelom vozilo je udarilo u kameni usjek, a prednjim u teretno vozilo marke MAN bosansko-hercegovačkih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 31-godišnji državljanin BiH. Michael K. preminuo je na mjestu prometne nesreće. Istražni sudac Županijskog suda ui Rijeci,  Duško Tišma naložio je obdukciju, a pored njega očevid su provodili policijski službenici Policijske postaje Crikvenica.
Do sada je u 2009. godini na području Policijske uprave primorsko-goranske u prometnim nesrećama smrtno stradalo 6 osob, od toga 3 vozača, 2 pješaka i jedan putnik iz vozila. Neprilagođena brzina uvjetima na cesti, ali  pored toga i  prisutnost alkohola u organizmu najčešće uzrokuju prometne nesreće s ovakvim posljedicama.
 



Stranica