Otkriveni počinitelji razbojništva u pokušaju

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističku obradu nad dvojicom 31-godišnjaka s područja grada Rijeke poradi sumnje da su počini kazneno djelo razbojništva u pokušaju. Kriminalsitičkom obradom utvrđeno je kako su ova dvojica 12. siječnja ove godine u jutarnjim satima počinili razbojništvo na štetu 56-godišnjeg djelatnika benzinske postaje u vlasništvu poduzeća sa sjedištem u Rijeci.

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističku obradu nad dvojicom 31-godišnjaka s područja grada Rijeke poradi sumnje da su počini kazneno djelo razbojništva u pokušaju na Trgu kralja Tomislava u Rijeci.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je kako su ova dvojica 12. siječnja ove godine u jutarnjim satima počinili razbojništvo na štetu 56-godišnjeg djelatnika benzinske postaje u vlasništvu poduzeća sa sjedištem u Rijeci. I dok je jedan od njih osobnim vozilom pratio 56-godišnjaka od benzinske postaje do centra grada, odnosno Trga kralja Tomislava, drugi mu je prišao i sprejem ga pošpricao u predjelu lica. Pokušao mu je tada istrgnuti torbicu s novcem u iznosu od oko 126 000 kuna, ali u tome ipak nije uspio te se udaljio s mjesta događaja praznih ruku.

Nakon provedene kriminalističke obrade i konzultacije s nadležnim državnim odvjetništvom kaznena prijava protiv obojice počinitelja podnosi se redovnim putem poradi osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo razbojništva u pokušaju.



Stranica