Krađe građevinskog alata i opreme

Tijekom proteklog vikenda zabilježene su tri teške krađe u kojima su otuđene veće količine građevinskog alata i opreme te pričinjena ukupna materijalna šteta u iznosu od oko sedamdeset tisuća kuna. U Poljanama, kraj Opatije, nepoznati je počinitelj s gradilišta otuđio veću količinu podnica i H-profila za skelu u vlasništvu poduzeća iz Viškova, a u Baški je, nakon provale u radionicu tehničke službe jednog hotela otuđena veća količina električnog i drugog alata.

Tijekom proteklog vikenda zabilježene su tri teške krađe u kojima su otuđene veće količine građevinskog alata i opreme te pričinjena ukupna materijalna šteta u iznosu od oko sedamdeset tisuća kuna.
U Poljanama, kraj Opatije, nepoznati je počinitelj  s gradilišta otuđio veću količinu podnica i H-profila za skelu u vlasništvu poduzeća iz Viškova, a u Baški je, nakon provale u radionicu tehničke službe jednog hotela otuđena veća količina električnog i drugog alata.
Poduzeća iz Matulja i Varaždina oštećena su teškom krađom provaljivanjem u objekt u izgradnji smješten na Kvarnerskoj cesti u Matuljima, odakle je nepoznati počinitelj otuđio tri udarna čekića i motornu pilu.



Stranica