Bježao policiji II

Jučer je na Prekršajni sud u Rijeci doveden 36-godišnji Riječanin poradi niza prometnih prekršaja koje je počinio u jutarnjim satima istoga dana upravljajući osobnom vozilom marke Bmw.

Jučer je na Prekršajni sud u Rijeci doveden 36-godišnji Riječanin poradi niza prometnih prekršaja koje je počinio u jutarnjim satima istoga dana upravljajući osobnom vozilom marke Bmw.
Sve je započelo na području Pehlina gdje se prvotno nije zaustavio na znakove koje su mu davali policijski službenici i kada je bez zaustavljanja nastavio vožnju. Krećući se ulicama centra grada Rijeke  nije se pridržavao  postavljenih zabrana i ograničenja u prometu, obilazeći kolone vozila i prolazeći kroz raskrižja za vrijeme dok je na semaforima bilo upaljeno crveno svjetlo. U Ulici Riva u Rijeci izazvao je i prometnu nesreću s materijalnom štetom i unatoč oštećenju kotača nastavio vožnju. Nadalje, upravljajući vozilom kojem je istekla prometna dozvola kretao se kolničkom trakom namjenjenom za promet vozila iz suprotnog smjera, bez propisanog korištenja sigurnosnog pojasa i bez posjedovanja vozačke dozvole. Poradi ovih i ranije navedenih prekršaja procesuiran je na Prekršajni sud.


Stranica