Požari

U noći 13. siječnja, na predjelu Barbara u Bribiru došlo je do požara trave i niskog raslinja koji su ugasili pripadnici vatrogasne postrojbe iz Crikvenice. Prethodnoga dana u poslijepodnevnim satima požarom je zahvaćena trava i nisko raslinje također na području Bribira i to na predjelu Dragaljin, a požar su pored crikveničkih vatrogasaca gasili i pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Bribira.

U noći 13. siječnja, na predjelu Barbara u Bribiru došlo je do požara trave i niskog raslinja koji su ugasili pripadnici vatrogasne postrojbe iz Crikvenice. Prethodnoga dana u poslijepodnevnim satima požarom je zahvaćena trava i nisko raslinje također na području Bribira i to na predjelu Dragaljin, a požar su pored crikveničkih vatrogasaca gasili i pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Bribira.

U jutarnjim pak satima, na predjelu Bovan uz željezničku prugu u Škrljevu u požaru je izgorjelo desetak hektara suhe trave i niskog raslinja.U gašenju vatrene stihije pored riječkih vatrogasaca sudjelovali su vatrogasci iz šest dobrovoljnih vatrogasnih društava iz okolice. Materijalna šteta nije pričinjena.


Stranica