Iz garaže ukrao glazbenu opremu

Nakon kriminalističke obrade koju su proveli policijski službenici III. policijske postaje Rijeka, utvrđena je sumnja da je 29-godišnji Umažanin u listopadu ove godine provalio u garažu smještenu u Ul. Drage Gervaisa u Rijeci. Otuđio je veću količinu glazbene opreme; mixer, pojačala, mikrofone i dr. pričinivši materijalnu štetu trojici hrvatskih državljana u iznosu od oko 16 500 kuna.

Nakon kriminalističke obrade koju su proveli policijski službenici III. policijske postaje Rijeka, utvrđena je sumnja da je 29-godišnji Umažanin u listopadu ove godine provalio u garažu smještenu u Ul. Drage Gervaisa u Rijeci. Otuđio je  veću količinu glazbene opreme; mixer, pojačala, mikrofone, sintisajzer i dr. pričinivši materijalnu štetu trojici hrvatskih državljana u iznosu od oko 16 500  kuna.
Daljnjom kriminalističkom obradom utvrđeno je kako je sredinom studenog provalio u pizzeriu u Ul. Zdravka Kučića u Rijeci iz koje je otuđio manji novčani iznos, a pokušao je provaliti i u ugostiteljski objekt  Dino u istoj ulici.

Protiv 29-godišnjak iz Umaga kaznena se prijava podnosi redovnim putem nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica