Prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom

Danas oko 11,35 sati na autocesti A6 na samom izlazu s vijadukta Svilno dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba. Do nesreće je došlo na način da je 24-godišnja hrvatska državljanka iz Rijeke upravljala osobnim vozilom marke Alfa romeo riječkih registarskih oznaka krećući se u smjeru Orehovice.

Danas oko 11,35 sati na autocesti A6 na samom izlazu s vijadukta Svilno dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.
Do nesreće je došlo na način da je 24-godišnja hrvatska državljanka iz Rijeke upravljala osobnim vozilom marke Alfa romeo riječkih registarskih oznaka krećući se u smjeru Orehovice. Pod još neutvrđenim okolnostima udarila je u vozilo vučne službe koje se nalazilo zaustavljeno na krajnjoj desnoj traci (zaustavljeno poradi intervencije zbog vozila u kvaru). Vozačica je preminula na mjestu događaja. Istražni sudac Županjijskog suda u Rijeci, Duško Tišma, koji je vodio očevid, naložio je da se tijelo stradale preveze na Zavod za sudsku medcinu poradi obdukcije. Okolnosti prometne nesreće još se utvrđuju.
24-godišnjakinja je inače 36. žrtva koja je stradala u prometnim nesrećama zabilježenim  ove godine na području Policijske uprave primorsko-goranske, te prva koja je stradala u vremenu od kako  je pušten u promet puni profil auto-ceste Rijeka-Zagreb. U istom razdoblju prošle godine smrtno stradalih osoba u prometu bilo je 51.



Stranica