Provale u jedrilicu i tržnicu

U vremenskom razdoblju od 3. do 8. prosinca , nepoznati počinitelj provalio je u jedrilicu koja je bila na vezu u lučici na Obali kralja Tomislava u Kraljevici. Iz jedrilice je otuđio plazma televizor, autoradio MP3 i pojačalo te strujni inverter. Vlasniku 31-godišnjem hrvatskom državljaninu pričinjena je materijalna šteta u iznosu od oko sedam tisuća kuna.

U vremenskom razdoblju od 3. do 8. prosinca , nepoznati počinitelj provalio je u jedrilicu koja je bila  na vezu u lučici na Obali kralja Tomislava u Kraljevici. Iz jedrilice je otuđio plazma televizor, autoradio MP3 i pojačalo te strujni inverter. Vlasniku 31-godišnjem hrvatskom državljaninu pričinjena je materijalna šteta u iznosu od oko sedam tisuća kuna.
Tijekom noći 7/8. prosinca provaljeno je u prostor prvog paviljona riječke tržnice u Ul. Ivana Zajca u Rijeci. Nakon ulaska u prostor paviljona nepoznati počinitelj provalio je u ukupno 13 prodajnih prostora  trgovina prehrambenih proizvoda i mješovite robe. Otuđio je novac i jedan mobitel. Materijala šteta cijeni se na oko 2 700 kuna.



Stranica