Pronađen odbjegli vozač

U subotu 29.11. nepoznati je vozač na Srdočima skrivio prometnu nezgodu i oštetio četiri parkirana vozila, nakon čega se udaljio s mjesta nesreće

 
U subotu, 29.11. oko 1,30 sati, u ulici Tina Ujevića u Rijeci, dogodila se prometna nesreća u kojoj su oštećena četiri parkirana vozila. Naime, nepoznati je vozač upravljao osobnim automobilom marke Volkswagen passat, riječkih registarskih oznaka, i kretao se ulicom Tina Ujevića iz smjera istoka u smjeru zapada. Dolaskom u blizinu kbr. 39, u vožnji je udario u dva parkirana vozila marke Renault, kao i u parkirana vozila marke Nissan i Opel, pričinivši vlasnicima vozila materijalnu štetu od otprilike četrnaest tisuća kuna.
Nakon prometne nesreće, nepoznati se vozač udaljio s mjesta nesreće a da prethodno nije odsutnim vlasnicima oštećenih vozila dostavio svoje podatke, kao niti podatke o svojem vozilu.
 
Operativnim radom, policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka su dana 1.12. utvrdili kako je automobilom marke Volkswagen passat u trenutku nesreće upravljao 51-godišnjak iz Opatije, protiv kojega se podnosi optužni prijedlog zbog izazivanja i bijega s mjesta prometne nesreće.


Stranica