Provaljivala u riječke stanove

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističku obradu nad 20-godišnjom hrvatskom državljankom iz Vinkovaca poradi sumnje da je na području centra grada Rijeke počinila više teških krađa. Kriminalističkom obradom utvrđeno je kako je tijekom mjeseca srpnja ove godine provalila u četiri stana u užem centru grada Rijeke. Iz stanova je otuđivala zlatni nakit i novac.

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističku obradu nad 20-godišnjom hrvatskom državljankom iz Vinkovaca poradi sumnje da je na području centra grada Rijeke počinila više teških krađa.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je kako je tijekom mjeseca srpnja ove godine provalila u četiri stana u užem centru grada Rijeke. Iz stanova je otuđivala zlatni nakit i novac. Tako je iz stana smještenog u Krešimirovoj ulici u Rijeci otuđila veću količinu zlatnog nakita, novac u domaćoj i stranoj valuti, oštetivši 41-godišnju vlasnicu stana za oko sto šesnaest tisuća kuna. Pokušala je provaliti i u stan u Ul. F. La Guardia, ali ju je spriječila 25-godišnja vlasnica koja se nalazila u stanu.
Početkom kolovoza provalila je u stan u  Adamićevoj ulici, a zatim i u stan u Ul. Matije Gupca. Iz oba stana otuđila je zlatninu, a iz prvog stana i zubno zlato.

Ukupna materijalna šteta koju je 20-godišnjakinja počinila ovim kaznenim djelom cijeni se na oko sto trideset tisuća kuna. Protiv 20-godišnje Vinkovčanke podnosi se kaznena prijava redovnim putem nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica