Zatečen u provali

U srijedu, 19. studenog, oko 04,00 sati na Muzejskom trgu u Rijeci policijski službenici I. policijske postaje Rijeka zatekli su na izvršenju kaznenog djela teške krađe 23-godišnjeg hrvatskog državljanina. Nakon zaprimljene dojave građana i dolaskom na mjesto događaja u kiosku vlasništvo poduzeća „Tisak“ iz Viškova zetečen je 23-godišnjak. Kako je utvrđeno očevidom i drugim prikupljenim saznanjima, on je kamenom razbio staklo na kiosku te ušao unutra gdje su ga policijski službenici i zatekli u trenutku kada je u vrećice stavljao cigarete i grickalice. Visina materijalne štete bit će naknadno utvrđena. 23-godišnjak se nalazi na kriminalističkoj obradi.

U srijedu, 19. studenog, oko 04,00 sati na Muzejskom trgu u Rijeci policijski službenici I. policijske postaje  Rijeka zatekli su na izvršenju kaznenog djela teške krađe 23-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Nakon zaprimljene dojave građana i dolaskom na mjesto događaja u kiosku vlasništvo poduzeća „Tisak“ iz Viškova zetečen je 23-godišnjak. Kako je utvrđeno očevidom i drugim prikupljenim saznanjima, on je kamenom razbio staklo na kiosku te ušao unutra gdje su ga policijski službenici i zatekli u trenutku kada je u vrećice stavljao cigarete i grickalice. Visina materijalne štete bit će naknadno utvrđena. 23-godišnjak se nalazi na kriminalističkoj obradi.



Stranica