Otuđenim BMW-om oštetio pet vozila

U ponedjeljak, 17. studenoga, oko 19,15 sati u Rijeci, na području Ulice Ivana Ćikovića Beloga i Zametske ulice, 28-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine upravljajući otuđenim osobnim vozilom marke „BMW“ izazvao je dvije prometne nesreće u kojima je pored navedenog vozila oštećeno još 5 osobnih vozila, a dvije su osobe lakše ozlijeđene.

U ponedjeljak, 17. studenoga, oko 19,15 sati u Rijeci, na području Ulice Ivana Ćikovića Beloga i Zametske ulice, 28-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine upravljajući otuđenim osobnim vozilom marke „BMW“ izazvao je dvije prometne nesreće u kojima je pored navedenog vozila oštećeno još 5 osobnih vozila, a  dvije su osobe lakše ozlijeđene.
Navedeno vozilo riječkih registarskih oznaka u vlasništvu 31-godišnjeg Riječanina, otuđio je s parkirališta ugostiteljskog objekta na području Viškova, da bi ga nakon niza prometnih prekršaja i izazivanja prometnih nesreća u navedenim ulicama ostavio na autobusnom ugibalištu u Zametskoj ulici u Rijeci. Vozilo je s ugibališta samo krenulo i oštetilo dva vozila, a  28-godišnjak se ostavivši neosigurano vozilo udaljio od vozila, te je u večernjim satima pronađen u centru grada.
Alkotestom 28-godišnjeg bosansko-hercegovačkog državljanina utvrđena je  koncentracija alkohola od 1,98 g/kg. Nad njime je u tijeku prekršajna i kriminalistička obrada.



Stranica