Provalili u Nogometni klub "Cres"

Kriminalističkom obradom koju su proveli policijski službenici Policijske postaje Mali Lošinj utvrđeni su počinitelji kaznenog djela počinjenog na štetu Nogometnog kluba „Cres“ u studenom ove godine. Naime, 4/5. studenog provaljeno je u prostor svlačionice navedenog nogometnog kluba smještenog u Ul. Turion u Cresu odakle je otuđena sportska oprema, odjeća i obuća u vrijednosti od oko deset tisuća kuna.

Kriminalističkom obradom koju su proveli policijski službenici Policijske postaje Mali Lošinj utvrđeni su počinitelji kaznenog djela počinjenog na štetu Nogometnog kluba „Cres“ u studenom ove godine.

Naime, 4/5. studenog provaljeno je u prostor svlačionice navedenog nogometnog kluba smještenog u Ul. Turion u Cresu odakle je otuđena sportska oprema, odjeća i obuća u vrijednosti od oko deset tisuća kuna.

Kriminalističkom je obradom utvrđeno kako su počinitelji ovog kaznenog djela dvojica maloljetnika te je kod jednoga pronađen i dio otuđenih predmeta koji će biti vraćeni nogometnom klubu. Utvrđeno je također kako je jedan od maloljetnika, također u studenom provalio u trgovinu "Škverić“ u Malom Lošinju iz koje je otuđio više šteka cigareta i pričinio materijalnu štetu u iznosu od oko osamsto kuna.
Protiv obojice maloljetnika podnose se odgovarajuće prijave nadležnom državnom odvjetništvu za mladež.



Stranica