Provaljivao u brodice u Omišlju

Policijski službenici Policijske postaje Krk dovršili su kriminalističku obradu nad 21-godišnjim hrvatskim državljaninom iz Omišlja poradi sumnje da je počinio više kaznenih djela teških krađa na području grada Omišlja. Kriminalističkom je obradom utvrđeno da je početkom desetog mjeseca provalio u barku smještenu na vezu u lučici Pesja u Omišlju.

Policijski službenici Policijske postaje Krk dovršili su kriminalističku obradu nad 21-godišnjim hrvatskim državljaninom iz Omišlja poradi sumnje da je počinio više kaznenih djela teških krađa na području grada Omišlja.
Kriminalističkom je obradom utvrđeno da je početkom desetog mjeseca provalio u barku smještenu na vezu u lučici Pesja u Omišlju. Iz barke u vlasništvu 47-godišnjeg Zagrepčanina otuđio je dva lcd televizora.
Nadalje, sumnja se da je tijekom mjeseca studenog provalio u šest brodica smještenih također na vezovima u lučici Pesja u Omišlju. Iz njih je pak otuđivao lcd televizore, auto-radio kazetofone, signalne rakete, bocu ra ronjenje te uređaje za navigaciju.
Otuđeni predmeti pronađeni su kod 21-godišnjaka, ali i kod dvojice 22-godišnjaka iz Omišlja koji su ukradene predmete kupovali i uzimali od 21-godišnjaka u namjeri daljnje prodaje. Ovih kaznenim djelima oštećeno je ukupno šestero hrvatskih i jedan slovenski državljanin i to za oko dvadeset sedam tisuća kuna.
Protiv 21-godišnjaka  i 22-godišnjih prikrivača podnosi se odgovarajuća kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica