Provalio u kuću u Driveniku

Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica proveli su kriminalističku obradu nad 18-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja općine Vinodolske, a poradi sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe.Kriminalističkom je obradom utvrđeno da je ovaj mladić tijekom listopada provalio u obiteljsku kuću u Driveniku te otuđio motocikl marke „Tomos“ i zvučnik, pričinivši 55-godišnjem vlasniku materijalnu štetu u iznosu od oko sedam tisuća kuna. Otuđeni predmeti su pronađeni i bit će vraćeni vlasniku.

Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica proveli su kriminalističku obradu nad 18-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja općine Vinodolske, a poradi sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe.
Kriminalističkom je obradom utvrđeno da je ovaj mladić tijekom listopada provalio u obiteljsku kuću u Driveniku te otuđio motocikl marke „Tomos“ i zvučnik, pričinivši 55-godišnjem vlasniku materijalnu štetu u iznosu od oko sedam tisuća kuna. Otuđeni predmeti su pronađeni i bit će vraćeni vlasniku.
Protiv 18-godišnjaka se kaznena prijava podnosi redovnim putem nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica