Razbojništva na području Rijeke

Dana 21. listopada u jutarnjim satima i 20. listopada u večernjim satima dogodila su se na području grada Rijeke dva razbojništva u trgovinama mješovitom robom,; "Brodokomerc" u Ul. Janka Polića Kamova i "Puljanka" u Gornjim Srokima.Policija poduzima sve potrebne radnje poradi utvrđivanja svih okolnosti pod kojima su se dogodila navedena razbojništva u cilju prikupljanja korisnih saznanja o počiniteljima i njihovu pronalasku.

Dana 21. listopada oko 6,25 u prodavaonici „Brodokomerc“ u Rijeci, u  Ul. Janka Polića Kamova br. 11 dogodilo se razbojništvo. Do sada prikupljenim saznanjima utvrđeno je kako je nepoznati, djelomično maskirani muškarac po ulasku u prodavaonicu fizički nasrnuo na prodavačicu pri tome je lakše ozlijedivši te prijeteći nožem od iste zatražio novac. Nakon toga je iz njenoga novčanika otuđio manji novčani iznos te se udaljio iz prodavaonice. Prodavačici, 51-godišnjoj hrvatskoj državljanki pružena je liječnička pomoć u KBC Sušak.

U ponedjeljak, 20.listopada nešto prije 20,00 sati u trgovini „Puljanka“, u naselju Gornji Sroki, na području Viškova, dogodilo se razbojništvo.
Očevidom te drugim prikupljenim saznanjima utvrđeno je kako je nepoznati maskirani muškarac po ulasku u prostor trgovine prijeteći pištoljem otuđio oko tri tisuće kuna  i udaljio se u nepoznatom smjeru. U trenutku izvršenja kaznenog djela  u trgovini su se nalazile dvije prodavačice, 36-godišnja i 47-godišnja hrvatska državljanka. Ozlijeđenih nije bilo.

Policija poduzima sve potrebne radnje poradi utvrđivanja svih okolnosti pod kojima su se dogodila navedena razbojništva u cilju  prikupljanja korisnih saznanja o počiniteljima i njihovu  pronalasku.



Stranica