Pokušao podmititi policajca

Djelatnici II. PP Rijeka proveli su kriminalističku obradu nad 43-godišnjim hrvatskim državljaninom poradi sumnje da je počinio kazneno djelo davanja mita. Dana 20. listopada, u Rijeci, na cesti A7, na čvoru Diračje, nakon što mu je policajac počeo ispisivati kaznu zbog počinjenog prometnog prekršaja, ispred njega je stavio novčanicu od pedeset eura.

Djelatnici  II. PP Rijeka proveli su kriminalističku obradu nad 43-godišnjim hrvatskim državljaninom poradi sumnje da je počinio kazneno djelo davanja mita.

Dana 20. listopada u prijepodnevnim satima, u Rijeci, na cesti A7 na čvoru Diračje,  nakon što mu je policijski službenik počeo ispisivati kaznu za počinjeni prometni prekršaj, 43-godišnjak je ispred njega  stavio novčanicu od pedeset eura te inzistirao da je policajac uzme i da mu ne napiše kaznu za prekršaj prekoračenja brzine, koji je prethodno počinio upravljajući osobnim vozilom.

Nakon konzultacije s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta utvrđeno je da se zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo davanja mita kaznena  prijava protiv 43-godišnjeg hrvatskog državljanina podnese redovnim putem.



Stranica